FZZPM
  • o nas
  • organy federacji
  • wykaz organizacji
  • galeria
  • projekty
  • prawo pracy
  • dokumenty do pobrania
  • kontakt

Informacje branżowe

  • 25.06
    2018

    Dobre bakterie mogą być źródłem...

    – Probiotyki, czy bardziej zrozumiale dla kupujących – dobre bakterie – to szansa dla mlecznych produktów fermentowanych – mówi Forum Mleczarskiemu Biznes...

    czytaj więcej »
  • 23.06
    2018

    Radomsko (OSM): Hej! Twaróg...

    Spółdzielnia Radomsko (OSM) wprowadziła nowość – Hej! Twaróg półtłusty wędzony dymem z drewna bukowo-olchowego.

    czytaj więcej »
  • 22.06
    2018

    Czysta etykieta to coś więcej...

    – Od dłuższego czasu możemy zaobserwować, że klienci przywiązują coraz większą uwagę do składu produktów – mówi Forum Mleczarskiemu Handel Andrzej Grochoła,...

    czytaj więcej »
  • 20.06
    2018

    Zapotrzebowanie na nabiał...

    Podczas 19. Konferencji International Farm Comparison Network Dairy (IFCN) odbywającej się w Irlandii podano, że zapotrzebowanie na mleko znacząco wzrasta....

    czytaj więcej »
  • <
  • 1
  • 2
  • ...
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • ...
  • 283
  • 284
  • >
  • o nas
  • organy federacji
  • wykaz organizacji
  • galeria
  • projekty
  • prawo pracy
  • dokumenty do pobrania

Federacja Związków Zawodowych Pracowników Mleczarstwa w Polsce

ul. Hoża 66/68,
00-682 Warszawa

tel. 22 621 01 51
fax. 22 622 06 64

Zapytaj prawnika »
Copyright 2015 FZZPM
Created by EMARKETING EXPERTS